De beste relatiegeschenken zijn bedrukte geschenken

Het onderhouden van een goede relatie met bestaande klanten, medewerkers of andere belangrijke relaties is één van de sleutels tot het succes van een bedrijf. Een ideaal manier om uw klanten of partners te bedanken voor de samenwerking of de relatie te versterken is door het geven van relatiegeschenken.

Waarom een relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk wordt gegeven om uw klantrelaties te verbeteren, de merkidentiteit te vergroten of om uw personeel een onvergetelijke cadeau-ervaring te geven. Met een relatiegeschenk versterkt u uw (zakelijke) relatie met de ontvanger. De geschenken worden door de ontvangers erg gewaardeerd. U kunt relatiegeschenken geven bij bijzondere gelegenheden zoals een opening, jubileum of met andere feesten.

Gepersonaliseerde geschenken

Wilt u een relatiegeschenk dat niet standaard is? Niet zomaar een relatiegeschenk, maar een geschenk met uw eigen logo erop. Hoe gaaf is dat? Maak uw relatiegeschenken compleet met uw logo. U kunt uw relatiegeschenken bedrukken. Zonder een eigen logo is het minder leuk om een relatiegeschenk te geven. Met een relatiegeschenk waar uw logo op staat, zal uw bedrijf vaker worden herinnerd. Bovendien is een relatiegeschenk met uw eigen logo of tekst ook ideaal als reclame. Bedrukte relatiegeschenken kunnen ook potentiële klanten aan trekken.

Soorten relatiegeschenken

Relatiegeschenken bestaan in allerlei soorten en maten. Voor elk gelegenheid zijn er meerdere keuzes voor relatiegeschenken. Denk hierbij aan kleding, drinkwaren, homeartikelen, kantoorspullen, elektronica, sleutelhangers en wat in deze periode niet mag ontbreken zijn mondkapjes! Al deze geschenken zijn geschikt om te laten bedrukken. Er zijn nog heel veel andere producten wat als relatiegeschenk gegeven (en bedruk) kan worden. Maak uw relatiegeschenk uniek met uw eigen logo.

Cadeautips

Bent u opzoek naar een relatiegeschenk en heeft u geen idee wat u moet kiezen? Hier volgen een paar cadeautips die altijd leuk zijn om te geven en ontvangen. Wat ook belangrijk is om te weten; het zijn dingen die u wel zult gebruiken.

– Mok: een mok is een van de meest bekende relatiegeschenken. Het is een geschenk waar de ontvanger daadwerkelijk iets aan zal hebben. Tijdens het drinken van een warm kopje koffie of thee uit een mok waar het logo van uw bedrijf op staat, zal uw bedrijf worden herinnerd.

– Bierglazen: Bierglazen bedrukken om als cadeau te geven aan de klanten, medewerkers of andere partners? Daar zullen de meeste mensen zeker van genieten. Zo herinneren zij zich aan uw bedrijf terwijl ze genieten van een biertje.

– Een pen en een notitieboekje: een pen en een notitieboekje is erg handig om als cadeau te doen. De klanten of medewerkers kunnen dit goed gebruiken en zullen elke keer tijdens het gebruik uw logo zien en herinneren aan uw bedrijf. Het zou ook kunnen om een van deze geschenken te geven als er geen behoefte aan is om het samen te geven.

– Handreinigingsgel: een handreinigingsgel is vooral in deze periode zeker een product dat nodig is en zeker gebruikt zal worden door de ontvangers van het product. Maak het relatiegeschenk leuker door de reinigingsgel te bedrukken met uw eigen logo.

– Powerbank: zeker handig voor de medewerkers als voor de klanten. Een powerbank is een ideaal geschenk waar zeker veel mensen wat aan zullen hebben. De ontvangers van een powerbank zou u hartelijk moeten bedanken omdat de powerbank de redder is als uw batterij leeg is en er geen stopcontact in de buurt is.

 

Ontdek meer cadeautips op www.promo-xl.com

 

Hulp nodig bij
online marketing?