Bing vraagt om feedback op de richtlijnen voor webmasters

Frédéric Dubut, webranglijst en kwaliteitsprojectmanager voor Bing, gaat op reis om de richtlijnen voor webmasters van het bedrijf te vernieuwen.

“SEO-vrienden! Ik begin een poging om onze webmasterrichtlijnen voor @Bing te vernieuwen, zowel naar de geest als naar de letter. Elke duistere tactiek waarvan u denkt dat deze niet voldoende wordt bestraft? Eventuele feedback over het document zelf? ”Dubut tweette op 30 juli.

Waarom dit interessant is

De tweet van Dubut vraagt ​​marketeers en uitgevers specifiek om de ‘duistere tactieken’ te noemen die volgens hen strenger bestraft moeten worden. Als Bing een sterk antwoord ontvangt met betrekking tot een specifiek onderwerp, kan dit worden opgenomen in de bijgewerkte richtlijnen en worden weerspiegeld in het rangschikkingsalgoritme.

Dubut vroeg ook om feedback op het Bing Webmaster Guideline-document zelf. Dit is een gelegenheid voor SEO’s om deel te nemen aan het vormgeven van de regels voor het crawlen, indexeren en rangschikken van Bing door het bedrijf te vragen om aandachtsgebieden publiekelijk aan te pakken en up-to-date best practices te verspreiden.

Meer over het verhaal

  • U kunt rechtstreeks feedback geven op de tweet van Dubut, door contact op te nemen met de @BingWMC Twitter-alias, op Facebook of door te klikken op de feedbackknop in de rechteronderhoek van de website met richtlijnen voor webmasters. Dubut heeft Search Engine Land ook verteld dat mensen ook rechtstreeks op Bing-medewerkers op conferenties kunnen spreken.
  • Tot nu toe hebben de antwoorden op de tweet van Dubut verzoeken opgenomen over een reeks onderwerpen zoals dubbele inhoud, interstitiële advertenties en pop-ups, subdomeinleasing en de mobielvriendelijkheid van de Webmaster Guideline-site zelf.
  • De Webmasterhulpprogramma’s van Bing zijn ook een aantal keren in de commentaren aan de orde gekomen. Dubut lijkt ook ontvankelijk te zijn voor die feedback en vraagt: “Specifieke functies die u graag zou willen zien?” En “Wat zijn de dingen die u niet gebruikt en nooit zou gebruiken?”
  • De functie Wijzigingen van de WayBack-machine geeft aan dat tussen 2018 en 2019 slechts kleine wijzigingen zijn aangebracht in de Webmaster-richtlijnen van Bing.

Dit artikel is geschreven door George Nguyen en vertaald van Search Engine Land

Hulp nodig bij
online marketing?