Beste Logo-Maker: 3 Geweldige tools Vergeleken Voor 2020

seo search

Een logo is het meest betekenisvolle en waardevolle onderdeel van uw bedrijf en een geweldige manier om de deuren van succes te openen. Het werkt als een niet-communicatief gezicht en helpt om meer verkopen, meer klanten en meer bezoekers te genereren. Het is gewoon omdat het een onderscheidende identiteit vormt die bij de eerste blik de aandacht trekt en voor altijd in de hoofden van mensen blijft hangen. Of u nu een zakenman, website-eigenaar, blogger, freelancer, YouTuber of wie dan ook bent, een logo is net zo goed voor u. Onthoud dat het maken van een logo niet moeilijk is, maar de selectie van de juiste plek om te ontwerpen is het belangrijkste. 

In de blog van vandaag leren we de beste tools voor het maken van logo’s die het beste zijn vergeleken voor het jaar 2020. Laten we er dus op ingaan!

Creëer uw logo met de beste tools van 2020

Als u op zoek bent naar een aantal logo-makers om handig goede logo’s te ontwerpen, dan moet u begrijpen dat tools voor logo-makers de beste manier zijn om dat te doen. De tools zijn vrij eenvoudig te bedienen, snel, slim en hoeven niet te worden gedownload. Bovendien werkt hun software probleemloos en zonder problemen. 

U kunt gemakkelijk op deze tools vertrouwen, maar let op één punt: wanneer u naar de tools zoekt, zult u honderden platforms tegenkomen, en het zal een tijdrovende situatie zijn om de betrouwbare te kiezen. Daarom hebben we een verkenning gemaakt door de beste tools met elkaar te vergelijken en de 3 beste tools vanronden 2020 op één plek af te. Bekijk dus de volgende lijst en kies je favoriete!

 • LogoMaker.net
 • Canva
 • Design Hill

Bent u klaar om te weten welke tool aan uw eisen kan voldoen? Dus laten we ze opsplitsen om in detail te leren.

LogoMaker.net

Het is de beste logo ontwerpen tool die bovenaan in de lijst staat! Met LogoMaker kunt u binnen enkele minuten gratis online logo maken. Het is een betrouwbare en meest populaire tool die zijn gebruikers een hoop coole en verbazingwekkende logo ontwerpen gratis en aanpassingsopties biedt. Of je nu zelf logo ontwerpen, visitekaartjes, uitnodigingen, banners, social media posts, monogrammen, T-shirt designs, of YouTube covers, thumbnails, dan is deze gratis logo maker tool een ideale oplossing.

Kenmerken:

 • De logo-maker heeft uitstekende aanpassingshulpmiddelen zoals 50+ sjablonen, 99+ achtergronden, 50+ pictogrammen, overlays, thema’s, 100+ lettertypestijlen, 1000+ vormen, kleuren, tekenhulpmiddelen en nog veel meer.
 • Het biedt uitstekende functies die gemakkelijk kunnen winnen van betaalde tools. Het biedt een breed scala aan categorieën, aanpasbare opties, formaten zoals JPG en PNG, opslaan als conceptopties, opties voor bijsnijden, direct delen, enz.
 • Het voegt van tijd tot tijd nieuwe dingen toe die deze plek altijd interessant en up-to-date houden.
 • Downloads Gratis logo’s van hoge kwaliteit

Canva

Het is weer een geweldige tool waarmee je je logo als een professional kunt maken! Canva staat bekend om zijn aangepaste opties en enkele handige functies. Het is een site met grafische ontwerptools die wordt gebruikt voor het maken van logo’s en voor vele andere ontwerpprojecten. Het werkt op een eenvoudige editor voor slepen en neerzetten, samen met zijn perfecte, professionele lay-outs, waardoor het een geweldige keuze is voor beginners en professionals. Deze tool vereist geen verborgen kosten en lange methoden. Het is vrij eenvoudig en eenvoudig te bedienen.

Kenmerken:

 • Het biedt twee ontwerpselecties: eerste – blanco canvas en tweede – pas de kant-en-klare aan. U kunt eenvoudig uw logo maken door de gewenste elementen toe te voegen. Of je hebt de keuze om de kant-en-klare logo’s uit de Canvas-collectie te bewerken en aan te passen.
 • Het heeft minder personaliseringsfuncties, maar de geavanceerde programma’s zijn behoorlijk hartstillend. 
 • Het maakt logo’s van hoge kwaliteit zonder enige kosten. 
 • Het heeft een coole reeks van 100+ opvallende elementen.
 • Het heeft een breed scala aan mooie logo’s die overeenkomen met professionaliteit.
 • Bovendien is het gratis als u uw elementen gebruikt; het biedt echter ook premium-versies. Maar het is optioneel.

Design Hill

It is de derde beste keuze voor het jaar 2020! Design Hill is een prachtige plek die algemeen bekend staat als Hills of beauty, omdat het gratis prachtige opvallende logo’s maakt. Deze tool is het beste voor degenen die geen expertise hebben in ontwerpen. Bij het maken van een logo stelt deze tool enkele ideeën voor die u in dit geval kunnen helpen. Het is een snelle website die AI gebruikt die perfectie toevoegt aan uw logo’s. Bovendien is het een gebruiksvriendelijke tool die geen concessies doet aan kwaliteit.

Functies:

 • het biedt een heleboel aanpassingsfuncties zoals sjablonen, pictogrammen, overlays, thema’s, tekstgroottes, lettertypen, kleuren, achtergronden, opgeslagen afbeeldingen en nog veel meer.
 • Het biedt watermerkversies.
 • Hoge kwaliteit downloads.
 • Het kan ook tekstgroottes en kleuren veranderen.
 • Het kan voor veel andere projecten worden gebruikt.
 • Bevat een breed scala aan categorieën plus een brede collectie kant-en-klare logo’s.

Verspil geen tijd! Denk na over uw vereisten, kies dienovereenkomstig een tool en maak nu uw logo!

Hulp nodig bij
online marketing?