Hoe werkt adverteren bij Google?

Als u in Google een zoekopdracht intypt krijgt u resultaten die passen bij hetgeen dat u gezocht heeft. Bij een commerciële zoekvraag zijn de bovenste 3 a 4 resultaten betaalde advertenties van bedrijven die adverteren via Google adWords. Veel mensen denken “wie klikt er nou op die advertenties, ik scroll daar altijd voorbij”, in de praktijk blijkt dat toch een heel groot deel van de zoekmachine gebruikers wel gewoon op de betaalde advertenties klikken (En dat mogelijk soms niet eens door hebben).

Adverteren bij Google werkt via Google AdWords, dit is een systeem waarbij verschillende adverteerders middels een veilingsysteem bieden op advertentieplaatsingen. Deze veilingen gebeuren automatisch en in minder dan een milliseconde zodat je bij een zoekopdracht direct ziet welke advertenties er getoond worden.

Wij kunnen u helpen een succesvolle campagne bovenaan de Google zoekresultaten te voeren. Zo zult u merken dat er veel meer nieuwe klanten via de website (of telefonisch) binnenkomen (afhankelijk van uw product of dienst zal dit direct zijn of na een aantal weken).

Onze Google AdWords oplossingen

Waarom Google AdWords?

Google AdWords is qua online marketing in de meeste gevallen de beste en snelste manier om de omzet voor uw bedrijf te verhogen. Door actief de return on investment van alle campagnes te meten is Google AdWords in tegenstelling tot een advertentie in de krant erg goed meetbaar.

Het komt regelmatig voor dat nieuwe klanten die beginnen aan Google AdWords al in de eerste week nieuwe klanten binnenhalen. Bij business to business zijn de resultaten meestal het best merkbaar na 2-6 weken (vanwege het langere aankoop beslissingstraject)

Starter pakket
Aantal zoekwoorden:
20
AdWords setup (eenmalig):
Zoekwoord analyse2 uur
Account setup2 uur
Advanced Analytics1 uur
Totaal eenmalig:5 uur
Optimalisatie & rapportage:
Optimalisatie1 uur
Rapportage0,5 uur
Totaal per maand1,5 uur
totaal p/maand:
€ 112,50
Totaal eenmalig:
€ 375,00
Starter pakket
Aantal zoekwoorden:
50
AdWords setup (eenmalig):
Zoekwoord analyse3 uur
Account setup3 uur
Advanced Analytics1 uur
Totaal eenmalig:7 uur
Optimalisatie & rapportage:
Optimalisatie2 uur
Rapportage0,5 uur
Totaal per maand2,5 uur
totaal p/maand:
€ 187,50
Totaal eenmalig:
€ 525,00
Starter pakket
Aantal zoekwoorden:
100
AdWords setup (eenmalig):
Zoekwoord analyse4 uur
Account setup4 uur
Advanced Analytics1 uur
Totaal eenmalig:7 uur
Optimalisatie & rapportage:
Optimalisatie3 uur
Rapportage0,5 uur
Totaal per maand3,5 uur
totaal p/maand:
€ 262,50
Totaal eenmalig:
€ 675,00

Zoekmachine adverteren

Met Search Engine Advertising (SEA) ofwel zoekmachine adverteren kom je in de zoekmachines Google, Bing en Yahoo direct bovenaan in de zoekresultaten. Je betaalt daarvoor een klein bedrag aan de zoekmachine wanneer iemand op de link naar jouw dienst of product klikt. SEA bij de meest gebruikte zoekmachine in Nederland Google heet AdWords.

Meer omzet met AdWords

Als je online je omzet wilt verhogen, dan is het overwegen van het adverteren met Google AdWords van belang. Onze marketeers zijn in het bezit van de officiële Google AdWords certificaten. We zorgen ervoor dat je website wordt geadverteerd onder de juiste trefwoorden, zodat je niet onnodig klanten misloopt die je site anders niet hadden gevonden. We kunnen daarmee jouw website in de eerste zoekresultaten van Google krijgen. Smoop is een officieel Google certified partner voor het beheren van dergelijke zoekcampagnes. We kennen dus alle ins en outs.

Wat kunnen we voor u betekenen

• We stellen in goed overleg een online marketingplan op
• We doen een zoekwoorden onderzoek: we brengen samen in beeld met welke woorden we denken dat klanten zullen zoeken in zoekmachines
• We kunnen Advanced Google Analytics ofwel Conversion tracking in je site inbouwen. Hiermee kun je op ieder moment een overzicht krijgen van hoeveel bezoekers er op je website komen, welke onderdelen zij bekijken en hoeveel er klant van je werden
• Naast het plaatsen van Adword advertenties kunnen we tevens online marketingcampagnes voor je voeren
• Maandelijks optimaliseren we je website qua bezoekersaantallen en/of conversies
• We maken onze werkzaamheden maandelijks voor je inzichtelijk.

We leveren:

• Meer relevant verkeer op je website
• We maken het verkeer op je website inzichtelijk in termen van bezoekers en conversie
• Hogere netto opbrengsten door het trekken van meer nieuwe klanten online te optimaliseren

 

Google Ads – Search engine advertising
4.9 (98.67%) 15 vote[s]
smoop logo wit

Over Smoop

Smoop helpt sinds 2011 middengrote en kleine bedrijven met de online vindbaarheid. Smoop denkt mee op strategisch niveau om maximale resultaten uit het marketingbudget te halen.

Wilt u een (snellere) omzetgroei met uw bedrijf? Neem dan contact op.

Contact

Smoop
Altingstraat 17
2593 SP
Den Haag

06-47321174
[email protected]

Copyright 2019 ©  SEO Smoop